PRÉSSEC AMB ALMIVAR, THERMOMIX®
És temps de préssecs i una bona opció és preparar els vostres préssec amb almívar, és ideal per barrejar amb gelat, iogurts per fer una macedònia…segur que li trobaràs mil i una utilitat. El pots tenir fresquet a la nevera i consumir-lo al teu gust.
Només et fan falta 15 minuts…..
La foto és amb gelat de iogurt.
INGREDIENTS:
- 800 g de préssecs
- 150 g d’aigua
- 100 g de sucre
- 5 – 10 gotes de suc de llimona
- 1 pessic de sal
PREPARACIÓ:
- Talla els préssecs (sense pelar) per la meitat i gira cada meitat en un sentit diferent fins a desprendre-les de l’os. Després, pela les meitats de préssec.
- Col·loca la papallona en les ganivetes, posa els préssecs, l’aigua, el sucre, el suc de llimona i la sal. Programa 15 min/Varoma/gir invers/vel.cullera. Posa els préssecs, encara en calent, en pots hermètics esterilitzats, cobreix amb l’almívar i deixi refredar els pots boca avall i un cop freds, ja els podràs utilitza.