PRÉSSEC AMB ALMIVAR, THERMOMIX®

És temps de préssecs i una bona opció és preparar els vostres préssec amb almívar, és ideal per barrejar amb gelat, iogurts per fer una macedònia…segur que li trobaràs mil i una utilitat. El pots tenir fresquet a la nevera i consumir-lo al teu gust.

Només et fan falta 15 minuts…..

La foto és amb gelat de iogurt.

pressec amb almivar Thermomix
Com fer el pressec amb almivar Thermomix

INGREDIENTS:
  • 800 g de préssecs
  • 150 g d’aigua
  • 100 g de sucre
  • 5 – 10 gotes de suc de llimona
  • 1 pessic de sal
PREPARACIÓ:
  1. Talla els préssecs (sense pelar) per la meitat i gira cada meitat en un sentit diferent fins a desprendre-les de l’os. Després, pela les meitats de préssec.
  2. Col·loca la papallona en les ganivetes, posa els préssecs, l’aigua, el sucre, el suc de llimona i la sal. Programa 15 min/Varoma/gir invers/vel.cullera. Posa els préssecs, encara en calent, en pots hermètics esterilitzats, cobreix amb l’almívar i deixi refredar els pots boca avall i un cop freds, ja els podràs utilitza.