Bunyols de bacallà Thermomix

image_pdfimage_print

Seguirem amb bunyols, aquesta vegada salats. La recepta és amb bacallà, però es poden fer amb qualsevol tipus de peix ja cuit o amb marisc, amb gambes queda molt bé.

Ingredients:

  • 200 g. de bacallà desalat, esqueixat i sense la pell també es pot utilitzar qualsevol peix o marisc trossejat
  • 1 gra de alls (jo poso 1 però es poden posar 2 o 3)
  • 1 i 1/2 ceba tendra, amb una mica de verd.
  • 1 ou
  • julivert
  • 80 gr. d’aigua
  • 80 gr. de farina
  • 1culleradeta de llevat en pols

Preparació:

  1. Posa el Thermomix en marxa a velocitat 5 i tira pel bocal la ceba tendra, els alls i el julivert. Baixa les restes amb l’espàtula.
  2. Afegir l’ou, el bacallà, i l’aigua, triturar a vel 4-5 durant 25 segons.
  3. Afegir la farina i el llevat i barrejar a vel 2 durant 15 segons.
  4. Fregir en abundant oli calent tirant culleradetes petites, perquè quedin ben rodons